DR.HAUSCHKA кремаст гел за туширање од бадем 200мл

Zoom
 

Гел за туширање

Effects of the product:

Се користи за сува кожа

Ingredients:

Содржи етерични масла од бадем и се нанесува на целото тело и се плакне