СУПРА ВИТ Л-КАРНИТИН КАПСУЛИ

Zoom
 

Л-карнитинот ја зголемува физичката издржливост и ги топи мастите.

Effects of the product:

Л- карнитинот е неопходен за претворање на мастите во енергија. Л- карнитинот се генерира во телото од аминокиселините лизин и метионин.

Characteristics:

ја зголемува издржливоста на организмот при спортување. Се препорачуваат 1-2 капсули дневно после оброк, а пред тренинг. Се конзумира со вода.

Ingredients:

L- carnitine