A-DERMA 20725 EXOMEGA HUILE купка 200мл

Zoom
 

Маслена купка без сапун.

Effects of the product:

Маслена купка , без сапун, со омега-6 се користи за лице и тело кај атопичен дерматит, егзема и многу сува кожа кај бебиња, деца и возрасни.

Ingredients:

Во својот состав содржи екстракт од овес, омега-6 и се раствара во када.