НЕВЕНОВО МАСЛО 50мл

Zoom
 

Невеново масло има противвоспалително, адстригентно дејство и ја забрзува епителизацијата на оштетената кожа.

Effects of the product:

Содржи биофлавоноиди кои имаат заштитна функција и го спречува стареењето на кожата. Се користи надворешно за лечење на кожните промени како акни, суви егземи, дерматитис, чиреви, декубитис, хемороиди, рани кои тешко зараснуваат, изгореници, посекотини, отворени рани и модрици.

Characteristics:

Ја штити и негува сувата и чувствителна кожа на лицето и рацете.

Ingredients:

Calendula officinalis