AVEN-10240 POUR PEAUX INTOLERANT крема 40мл

Смирувачка формула за обновување на осетлива и иритирана кожа.

Effects of the product:

Специфична нега на кожа, природно преосетлива, при што ја обновува хидролипидната обвивка и ги зацврстува природните обрамбени механизми на кожата.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, не содржи никакви конзерванси и парабени, се нанесува наутро и навечер на лицето и вратот на претходно исчистена кожа.