WELEDA органски хранлив шампон за сува коса од овес 190мл.

Zoom
 

Богата формула од органски компоненти кои ја обновуваат структурата на кршливата и сува коса, и спречуваат понатамошно исушување.

Effects of the product:

Наменет за сува и многу сува коса, коса која е хемиски и механчки третирана.

Characteristics:

Се употребува при секое миење 2-3 пати неделно со две шампонирања.

Ingredients:

Врз основа на органски биодинамично произведен овес.