KLORANE-33175 MYRTE шампон 200мл

Шампон за масен перут

Effects of the product:

Шампонот активно делува против микроорганизми кои често се наоѓаат во случај на масен првут и се користи при чешање и пецкање на скалпот.

Ingredients:

Содржи екстракт од мирта,цинк пиритион, и се користи три пати неделно вослучај на првут , а еднаш неделно за одржување на косата.