Еasylax микроклизми

Гел производ на база на глицерол

Effects of the product:

Емолиентно дејство

Characteristics:

Осмотски ја повлекува водата во луменот на цревата од околните ткива и така доведува до побрза перисталтика и нивно празнење.

Ingredients:

Глицерол, Бел слез, Камилица