Зелен чај во филтер кеси 20 х 2,5 гр.

Zoom
 

Свежо приготвена напивка смирува, релаксира и благопријатно делува на целиот организам. Неговата ароме е јака а вкусот каректеристичен и силен.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Лист од зелен чај.