AVEN-10220 DOUCEUR лосион 200мл

Заштитен тоник за сува и осетлива кожа.

Effects of the product:

Нежен тоник без алкохол, за заштита, нега и смирување на сува и чуствителна кожа.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, природни силикати, пред употреба се протресува, се нанесува на претходно исчистено лице со помош на памукче, со што се отстрануваат последните траги на млекото за чистење.