A-DERMA 20772 CYTELIUM спреј 100мл

Zoom
 

Лосион за лице и тело, кај иритации кои лачат сероиден секрет.

Effects of the product:

Цителиумот се употребува за смирување и прочистување на кожата, помага во обновување на епидермисот, кај, иритативен дерматит, амонијакален дерматит, папоче кај новороденчиња, варичела, мали изгореници.

Ingredients:

Лосионот содржи бакар и цинк екстракт од овес се употребува кај бебиња, деца и возрасни.