Рицинусово масло 50мл

Zoom
 

Масло од ладно цедено семе од рицинус

Effects of the product:

Ја омекнува, хидратира и негува сувата кожа. На косата и дава мекост и сјај. Може да се користи и при акутна опстипација.

Ingredients:

Ладно цедено масло од зрелото и излупено семе на рицинус.