ANDOL 100®

Zoom
 

Секојдневно зимање на Андол 100 го намалува ризикот од срцев и мозочен удар,а кај личности со ризик за заболување од кардиоваскуларни болести го намалува ризикот од појава на срцев удар

Effects of the product:

Андол 100 го штити срцето и крвните садови,спречува агрегација на тромбоцитите и со тоа почеток на процесот на згрутчување на крвта,намалува ризик од срцев и мозочен удар.

Characteristics:

Андол 100 содржи пурферирана супстанца која го скратува контактот со слузницата на желудникот,со што се намалува ризикот од несакани појави

Ingredients:

acetylsalicylic acid