A-DERMA 20766 DERMALIBOUR MOUSSANT купка 125мл

Zoom
 

Антибактериски гел за миење на лице и тело , без сапун, без мирис, со pH5.5

Effects of the product:

Се користи кај воспалени и повредени кожи, нежно ги чисти и лесно иритирачките кожи кои се подложни на супер инфекции, се препорачува кај бебиња, деца и возрасни.

Ingredients:

Анти бактерискиот гел содржи млеко од оес и се употребува еднаш до двапати дневно на влажна кожа и се одмива темелно.