NIVEA POWER ANTI DANDRUF ZA MAZI шампон 250мл

Zoom
 

Шампон за коса против првут за мажи

Effects of the product:

Шампонот се употребува за отстранување на перутот и одржување на косата.

Ingredients:

Се нанесува на мокра коса и се плакне со вода , се упоребува по потреба.