AVEN-10920 YSTHEAL+ крема 30мл

Богат крем за сува кожа.

Effects of the product:

Превенција и корекција на појава на видливи знаци на стареење.

Ingredients:

Содржи ретиналдехид, пре-токоферил и се нанесува секој ден наутро.