Bioxine серум ампули против опаѓање на коса

Zoom
 

Серум против опаѓање на коса

Effects of the product:

Помага при раст на нова коса,ја ревитализира и дава волумен.PH што одговара на скалпот и не предизвикува алергиски реакции.

Ingredients:

Биокомплекс Б11 Хербал.