SD VIVAFLORE TRANZIT tbl x 150 (SD)

Zoom
 

За одржување на здравјето на дигестивниот систем

Effects of the product:

За побрз интестинален транзит,за полесно празнење на цревата и за намалување на чувството на тежина во стомакот.

Characteristics:

Содржи пробиотици Bifidobacterium longum и Lactobacillus helveticum што овозможуваат регулирање на рамнотежата на цревната флора.

Ingredients:

Rheum officinale, Althaeae officinalis, Rosa centifolia, Cynara scolymus, Ocimum basilicum, Coriandrum sativum, Sacharomyces cerevisiae, Bifidobacterium longum, Lactobacilus helveticum