МОЕ КОЛАЧЕ - ЧАЈНИ КОЛАЧИ ЦИМЕТ И КАРАМЕЛА 300гр.

Zoom
 

Чајно печиво со вкус цимет и карамела. Традиционален рецепт.

Ingredients:

Пченично брашно, шеќер, растителна маст, јајца во прав, сол, природно идентична арома (цимет и карамел).