DR.HAUSCHKA хидратантно млеко за тело од рози 145мл

Млеко за чувствителна кожа

Effects of the product:

Заштитна и урамнотежувачка нега за чувствителна кожа за целото семејство.

Ingredients:

Содржи етерични масла од роза и се употребува на целото тело.