GARNIER INTENSIVE CARE крема за раце за сува кожа 50мл

Крема за раце.

Effects of the product:

Крема за раце за изразито сува кожа.

Ingredients:

Со држи во себе екстракт од јаворов сируп и се употребува по потреба.