SD COENZYME Q10 cps 180 x 360mg (SD)

Zoom
 

Додаток на исхраната на база на Омега 3 масни киселини и Ко-Ензим Q10. Пакување: 180 капсули од по 360 mg.

Effects of the product:

Ко-Ензим Q10 е состојка присутна во сите клетки на организмот, поради што е позната под името Ubiquinone (Ubiquité = сеприсутност). Рибиното масло е извор на Омега 3 масните киселини: EPA (eicosapentaenoic acid) и DHA (docosahexaenoic acid) кои придонесуваат за нормална функција на срцето (при консумирање на 250 mg EPA и DHA на ден).

Characteristics:

Се препорачуваат по четири (4) капсули на ден, во текот на оброкот. Производот не смее да го користат бремени жени и доилки. Консултирајте се со лекар во случај на истовремена употреба на антикоагуланти или антитромбоцитни лекови.

Ingredients:

Рибино масло (EPA и DHA), рибин желатин, глицерол, црн и црвен железен оксид, Ко-Ензим Q10. Четири (4) капсули содржат: ПДВ* Ко-Ензим Q10 120 mg / Омега-3 масни киселини 328 mg / - EPA 196 mg - DHA 132 mg *Препорачано дневно внесување