WELEDA органско масло за масажа на гради при лактација 50мл.

Zoom
 

Стимулира снадбување со крв ткивото на градите и остава чуство на удобност и релаксација.Природните етерични масла од ким, анасон и мајоран традиционално се применуваат за стимулирање на лактациата.

Effects of the product:

Ги негува и релаксира градите кај доилки.

Characteristics:

Со блага масажа со маслото се масираат градите неколку пати во текот на денот.

Ingredients:

Природни етерични масла од ким,анасон и мајоран со органско биодинамично потекло.