ЈАБОЛКО СО ЦИМЕТ овошен чај во филтер кеси 20 х 2,5 гр

Zoom
 

Го подобрува варењето на храната, и го намалува ризикот од болести на срцето. Како антисептик се бори против бактериите, со благо смирувачко дејство.

Characteristics:

Во секој дел од денот, посебно после оброк за полесно варење на храната.

Ingredients:

Исушени јаболка, кора од цимет, шипка, хибискус, крушка, липа.