DR.THEISS INTACT ШУМСКА ЈАГОДА /17

Zoom
 

Гроздов шеќер со вкус на јагода, бомбони за џвакање. Моментален извор на енергија.

Ingredients:

Декстроза, растително масло, лимонска киселина, арома, средство за одвојување-магнезиум стеарат.