GARNIER PURE ACTIVE FRUIT ENERY гел за чистење лице 200мл

Zoom
 

Гел за чистење лице за масна кожа.

Effects of the product:

Гелот ја чисти кожата и делува на регулирање на лачењето на себумот.

Ingredients:

,Во својот состав содржи овошни киселини од калинка цитрус се нанесува два пати на мокра кожа и се плакне со вода.