Gerovital Plant Treatment Anti-Dandruff Shampoo with Ichtyol 100ml

Zoom
 

Лосионот се бори против првутот, ја смирува иритацијата, чешањето и десквамацијата на скалпот предизвикана од себореа, првут и алергии