Logona-Free хидратантна крема 50мл

Zoom
 

Хидратантна крема за зрела и чуствителна кожа со антисептичко дејство

Effects of the product:

Ја хидрира, негува остетливата кожа и го одржува хирдолипидниот баланс на површинскиот слој на кожата.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи растителен глицерин. Без парабени, бои и конзерванси.