Pilfud 2% лосион за жени

Zoom
 

ефикасно средство за лекување на наследен губиток на косата

Effects of the product:

спречува губиток на косата и го потпомага нејзиниот повторен раст

Ingredients:

миноксидил 20.0мг,пропиленгликол,етанол 96%,прочистена вода