BABY WEE вештачка брадавица

Zoom
 

Дизајнирана да ги заштити брадавиците за време на доењето. Ги штитат чуствителните и суви брадавици нудејќи комфорно хранење на бебето без директен контакт со кожата.

Characteristics:

Пред првата употреба ставте ги во вода што врие 5 минути. Пред секоја употреба користејте топла стерилизација и сапуница и исплакнете темелно со вода.