WASH & GO шампон против првут 750мл

Шампон за коса.

Effects of the product:

Шампонот се корист против перут, го елиминира перутот и ја одржува косата.

Ingredients:

Во својот состав содржи цинк пиритион, се става на мокра коса и се плакне со вода.