CO TOTAL PRO GAM паста за заби 75мл

Паста за заби

Effects of the product:

Формула која ги уништува бактериите кои предизвикуваат гингивитис и го намалува крварењето на непцата до 88%.

Ingredients:

Содржи натриум флуорид, забите се четкаат два пати дневно.