Рицинусово масло 50мл

Zoom
 

Масло од ладно цедено семе од рицинус

Effects of the product:

Ја омекнува, хидратира и негува сувата кожа. На косата и дава мекост и сјај.Може да се користи и при акутна опстипација.

Ingredients:

масло од зрело и излупено семе од рицинус