TANANA MINT 24 пастили

Zoom
 

Ориблети со Л-карнитин, бромелин и ментол.

Effects of the product:

Со нивна употреба се овозможува оптимално дејство на Л-карнитинот и бромелинот на разградба на масните наслаги и регулација на телесната тежина.

Characteristics:

Л-карнитинот има главна улога во метаболизмот на мастите, овозможува претварање на мастите во енергија што доведува до намалување на масните наслаги, намалување на индексот на телесна маса а и намалено чувство на умор. Бромелинот го забрзува метаболизмот на мастите и го спречува нивното задржување и таложење во организмот и го поттикнува излачувањето на течности и токсични материи од организмот. Ментолот делува благо антисептично.