LEA-MAMMA мелем за испукани брадавици 30 мл.

Zoom
 

Смирува и негува испукани брадавици. Ја смирува кожата после доење, го намалува чувството на болка и непријатност при доење, обновува и регенерира.

Characteristics:

Се нанесува после секое доење, секогаш кога е потребно, на однапред измиена брадавица.

Ingredients:

Полипропилен и силикон 0%BPA