Logona-Age Protect Hyaluron ампули

Zoom
 

Ампули за хидроактивен третман за заштита од стареење

Effects of the product:

Хијалуронската киселина ги намалува и го спречува настанувањето на брчки како резултат на предвремено стареење.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи екстракт од бобинки, органски растителни масла и хијалуронска киселина. Без парабени, бои и конзерванси.