Jomelop E мелем

Zoom
 

Мелем за отстранување на лузни и последици од изгореници

Effects of the product:

Ефикасно дејство кај изгореници од прв степен

Characteristics:

Ја намалува болката и црвенилото за релативно кратко време

Ingredients:

Варова вода, маслиново масло, ланолин, етерно масло од лаванда и Euxyl K 100 0,04%