Gerovital Plant Treatment Anti-Hair Loss Serum 100ml

Zoom
 

Активната состојка Procapil ја спречува атрофијата на фоликулите на косата, а Bio-Capigen ја регулира секрецијата на жлездата на скалпот за здрав раст на косата.