Дневен серум со еделвајс Со моринга за детоксикација и отстранување на нечистотиите од кожата

Zoom
 
Effects of the product:

Овој цвет или “златното сонце” е познат по тоа што ја поттикнува синтезата на колагенот и ја стимулира клеточната обнова. Оригиналната комбинација од смил, екстракт од ламинариа и активни состојки, кои ја потхрануваат и реструктуираат кожата (алое вера, масло од јојоба), овозможува зачувување на нејзината густина и сјај. Екстрактот од ламинариа докажано ја подобрува клеточната респирација, ја реактивира синтезата на колагенот и го спречува стареењето на фибробластите. Благодарение на лесната и течна текстура, овој серум може да се користи самостојно или заедно со вашиот ноќен крем.

Characteristics:

98,5% од вкупните состојки се од природно потекло. 28% од вкупните состојки се од органско производство.