BLUE CAP sampon 75 ml

Zoom
 

За скалп склон кон првут, за сува и масна себореа

Effects of the product:

Помага во потполно чистење на кожата, го намалува вишокот маснотии и го елиминира лупењето.

Characteristics:

Ја нормализира активноста на клетките на скалпот.

Ingredients:

Активиран Цинк пиритионат