Natural Wealth Co Q-10 капсули

Zoom
 

За одржување на здравјето на срцето и кардиоваскуларниот систем

Effects of the product:

Игра значајна улога во процесот на создавање на АТР во организмот, основната состојка неопходна за создавање на енергија во клетките

Characteristics:

Помага и во уништување на слободните радикали во организмот

Ingredients:

Коензим Q-10