Logona-Age Protect Hyaluron маска за лице

Zoom
 

Хидратантна маска за заштита од стареење

Effects of the product:

Хијалуронската киселина ги намалува и го спречува настанувањето на брчки, интензивно ја негува кожата и и дава долготрајна влажност и заштита од понатамошни загуби на влажноста.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи екстракт од бобинки, органски растителни масла и хијалуронска киселина. Без парабени