AVEN-10315 LEVRES AU COLD CREM стик 4.5гр

Zoom
 

Стик за усни со колд крем.

Effects of the product:

Смирува, омекнува и дава долготрајна заштита на усните, испукани или оштетени од климатски или медицински иритации.

Ingredients:

Се употребува колку често сакате.