Feminor Duo капс. Х 30

Zoom
 

Капсули за совладување на потешка менопауза.

Effects of the product:

Фитоестрогените од двете состојки структурно и фукционално се слични со женските полови органи. При менопауза помага за совладување на менопаузалните тегоби и компликации, постопертивно кај отстранети јајници, при пореметен менструален циклус кај девојки .

Characteristics:

Феминорм дуо е моќна комбинација за потешки случаи , во споредба со монопроизводот Феминорм има поголем ефект.

Ingredients:

Trifolium pratense,Cimicifuga