MAK SUN РИГАН филтер чај 25х1.5 гр.

Вранилова трева чај е наменет за проблеми со дишните патишта,(кашлање и бронхитис), инфекции на уринарните патишта (Ешерихија Коли), габични заболувања (Кандида), проблеми зо органите за варење (дијареја), елиминирање на паразити и за јакнење на имунитетот.

Characteristics:

1-2 филтер кесички се преливаат со 150 милилитри зовриена вода, се поклопуваат и по 10 минути се вадат со нежно притискање.

Ingredients:

Риган 100%.