Logona-Mediteran дезодоранс 100мл

Zoom
 

Дезодоранс-медитеран

Effects of the product:

Спречува настанување на непријатен мирис, влијае на работата на потните жлезди и дава долготрајна свежина.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи благи ароматична комбинација на кедар, бергам и ванила. Без парабени, антиперспиранти, синтетички мириси, бои и конзерванси.