NUBY NATURAL TOUCH

Image NUBY NATURAL TOUCH

 

Natural Touch™ нуди широк асортиман производи, што овозможуваат лесно, практично и безбедно хранење на Вашето бебе. Natural Touch™ производите овозможуваат лесна транзиција преку секоја нова фаза во хранењето од шише, олеснувајќи го овој процес и за мајката и за малечкото.

 
Natural Touch™ шишенцата се препознатливи по цуцлите со широка основа, што наликуваат на градата на мајката и го олеснуват цицањето на бебето.
 
Мајчиното млеко е најдобра прехрана за Вашето бебе.