FREZYDERM FREZY KELD

Image FREZYDERM FREZY KELD

 АПЛИКАЦИЈА:
 
 • Спречување на процесот на формирање на лузни
 • 2 пати во текот на денот на чиста кожа по
  заздравување на повредата 8-12 недели
 • Измазнување на стари лузни - 3 пати во текот на денот на чиста кожа
 • Лузна од изгореници или акни: 6-9 месеци
  Претходно постоечка лузна од келоид од
  различно потекло: 6-10 месеци

 

ИНДИКАЦИИ:

 • Намалување на лузните како резултат на регенерација на клетките на кожата
 • Обновување на оштетеното и остареното ткиво
 • Поттикнување на раст на здрав епител
 • Анти-оксидативно, анти-инфламаторно и анти-бактериско дејство
 • Подобрување на структурата на колагенските влакна