FREZYDERM PROFlamine

Image FREZYDERM PROFlamine

 АПЛИКАЦИЈА:
 
  • 2-4 пати во текот на денот
  • Намалување на симптомите од оштетувањето на кожата настанато од изгореници од сонце, иритација, повреда, полесна изгореница од термичко или хемиско потекло
  • По хируршка операција за хидратација, намалување на црвенилото, регенерација и обновување на кожата
     

 

 

 

ИНДИКАЦИИ:

  • Подобрување на еластичноста на кожата
  • Хидратација на површината и во длабинските слоеви на кожата
  • Анти-микробно, анти-инфламаторно и анти едематозно дејство
  • Намалување на болка, заздравување, епителизација
  • Ревитализација