DR.HAUSCHKA лосион за коса од невем 100мл

Zoom
 

Лосион за коса

Ефектот на производот:

Се употребува против првут , за масна коса.

Состојки:

Во себе содржи екстракти од листови на неем, се нанесува на косата по потреба.